Q&A: Loena Hendrickx 🇧🇪

Q&A: Loena Hendrickx 🇧🇪

We brachten wat tijd door met onze ambassadeur en vice-wereldkampioen Loena Hendrickx op de Nebelhorn Trophy in Duitsland, die met ons sprak over haar doelen, prestaties en favoriete Chique Sport-pasvormen. We zijn zo enthousiast om haar exclusieve interview met jullie te delen!

We brachten wat tijd door met onze ambassadeur en Vice World Champion Loena Hendrickx bij Nebelhorn Trophy in Duitsland, die met ons sprak over haar doelen, prestaties en favoriete Chique Sport-pasvormen. We zijn zo enthousiast om haar exclusieve interview met jullie te delen!

Scroll naar beneden voor Loena's hele interviewblog. Samen met een kijkje naar haar 🔥 Chique Sport-outfits om in stijl te trainen. Dit wil je niet missen, geloof ons als we dat zeggen!

Vraag: Waar kijk je het meest naar uit dit seizoen?

A: Om daar weer te zijn! Ik ben blij dat ik een zomer zonder blessures heb gehad, in het verleden had ik veel blessures waardoor ik niet mee kon doen aan veel wedstrijden. Nu is het hopelijk het tweede seizoen dat ik het hele seizoen kan meedoen, en ik denk dat dat het meest opwindende is dat ik gezond ben en gewoon geniet van wat ik doe en hopelijk volgen er nog meer medailles.

Vraag: Wat zijn je doelen voor het seizoen?

A: Om meer medailles te krijgen, hopelijk hogere punten in mijn korte en gratis programma. Dat is de motivatie!

Vraag: Vertel ons het beste moment in je carrière tot nu toe?

A: Ik heb twee momenten, omdat ik in het verleden anderhalf jaar buiten competitie ben geweest. De comeback toen ik een heel sterk kort programma en afronding had in Boedapest, was een van de meest emotionele wedstrijden. Op dat moment wist ik niet zeker of ik ooit weer op dit niveau zou komen, maar ik heb laten zien dat ik het kon en het was geweldig. Ook in Montpellier voor de Wereldkampioenschappen in 2022, omdat ik geblesseerd was en met veel pijn worstelde, denk ik dat als de wedstrijd een dag of twee later was, ik me had moeten terugtrekken, maar ik zette door, gaf nooit op en het afbetaald. Dat is het meest verbazingwekkende deel!

V: Wat is je favoriete Chic Sport item?

A: Dat is een moeilijke vraag, want er zijn er veel! I hou van de Power Turnpakje in elke kleur.

Vraag: Welke schaatsen draag je?

A: Ik draag Edea Ice Fly met John Wilson Revolution-mesjes.

Vraag: Hoe houd je je zenuwen onder controle tijdens wedstrijden?

A: Het is moeilijk omdat ik altijd veel zenuwen heb, het is normaal. Ik denk dat als je eerder goed hebt geoefend, je zelfverzekerd bent en de training goed is verlopen, goede zenuwen er zijn om een ​​beter resultaat te behalen!

V: Hoe oud was je toen je begon met schaatsen?

A: Ik was 4!

V: Wat vind je het leukst aan het zijn van een Chick Sport-ambassadeur?

A: Om de kleding te dragen natuurlijk! Ik promoot ze graag, ze zijn echt comfortabel. Het is perfect om te schaatsen, de kleding is dun maar ook warm en we hebben het nodig in België - de ijsbanen zijn koud! Ze zijn rekbaar, zodat ik zowel op als naast het ijs flexibel kan zijn.

Vergeet niet om ons @chiquesport te taggen en ons te laten zien hoe jij je kunstschaatsen past - misschien kom je zelfs voor in onze 'Spotted in Chique Sport' verhaal! Blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases door u aan te melden voor onze exclusieve nieuwsbrief!