Summer Events 2022

Zomerevenementen 2022

Van Dundee tot NYC🛫 Het was een superdrukke zomer vol evenementen voor het Chique Sport-team!

We bezochten Frankrijk dit jaar voor de tweede keer in april, dit keer bij een lokale wedstrijd in Anneccy. Het was geweldig om zoveel jonge skaters Chique Sport te zien dragen, de meest populaire collectie was zeker Empower!

Vervolgens gingen we naar Kirkcaldy voor Skate Edinburgh! Het was geweldig om een aantal van onze ambassadeurs te zien, een dikke proficiat aan Mya Milne voor het behalen van een gouden medaille🥇

We hadden het geluk om deze zomer twee keer naar Ice Dundee te gaan! Voor zowel Tayside Trophy als Dundee Camp, waar Jenna en Kevin coachten! Het was geweldig om te zien hoe alle skaters de ijsbaan bestormden met onze nieuwste collectie, Fearless! Als je Fearless nog niet hebt gewinkeld (of wilt toevoegen aan je collectie👀), kun je code FEARLESS22 gebruiken om 10% te besparen!

Tijdens onze laatste reis deze maand vlogen we naar NEW YORK CITY🗽 Een bezoek aan de VS met de Chique Sport-stand voor de Mid Atlantics Figure Skating Championships was surrealistisch! We hebben zoveel nieuwe gezichten ontmoet en veel van onze bestaande klanten gespot op het ijs in onze trainingskleding! Het verkennen van de grote appel was zo cool, we kunnen niet wachten om meer evenementen in Amerika bij te wonen.

We hebben nog veel meer evenementen gepland voor dit jaar, deze maand gaan we naar Oberstdorf in Duitsland voor de Nebelhorn Trophy! Gevolgd door een reis naar Finland voor de Finlandia Trophy. Laat ons in de comments weten op welke andere evenementen je ons graag zou willen zien!

Tot snel skaters