Europeans 2023 - Part 1⛸️

Europeanen 2023 - Deel 1⛸️

We hebben tot nu toe een superdrukke week gehad in Espoo, waarbij we onze ongelooflijke ambassadeurs van de training tot het programma hebben gezien, en ook onze lieve klanten hebben gezien op de stand van Chique Sport!

Groeten uit Finland!🇫🇮

We hebben tot nu toe een super drukke week gehad in Espoo, waarbij we onze ongelooflijke ambassadeurs van training tot programma hebben gezien, en ook onze lieve klanten hebben gezien op de stand van Chique Sport!

Gisteravond zagen we een fenomenale prestatie van onze merkambassadeurs Loena Hendrickx en Anastasia Gubanova, die top twee eindigden in het Women's Short Program. Het was zeker een avond om nooit te vergeten voor onze Chique Squad, met Ekaterina Kurakova op de 5e, Janna Jyrkinen op de 8e en Natasha McKay op de 20e.

Deze week zagen we ook de Duitse kampioen en merkambassadeur Nikita Starostin een nieuw PR van 74,70 behalen! Waardoor hij op de 10e plaats kwam te staan ​​voor de Mens Free Skate van vandaag. Het is geweldig om te zien dat zoveel van onze schaatsers meedoen!

Zal het podium dit jaar vol staan ​​met Chique Kampioenen? We kunnen niet wachten om te zien hoe het evenement zich ontvouwt!

Train in stijl bij ons op chiquesport.com ⛸️